Riet Austie

Geboren en getogen in Drenthe, maar al meer dan 25 jaar goed geland in Lisse, de parel van de Bollenstreek, waar het heerlijk wonen is. 

Ik heb het moederschap van twee leuke dochters, altijd gecombineerd met fulltime maar leuke, drukke en uitdagende banen. Nu ben ik werkzaam in het MBO, waar ik me bezig hou met de digitale transitie. Naast mijn werk heb ik altijd veel tijd in vrijwilligerswerk gestopt en heb hier veel organisatorische en bestuurlijke ervaring opgedaan.

Al sinds mijn studietijd ben ik politiek actief maar niet op de voorgrond. Lisse staat voor grote uitdagingen omdat er budgettair niet veel ruimte is en er veel moet gebeuren. De woningnood is ook hier extreem hoog. De VVD wil Lisse klaar maken voor de toekomst en ervoor zorgen dat het een fijn dorp blijft om in te wonen, voor starters, maar ook voor langer thuiswonenden. Ik zet me in de commissie graag in om een bijdrage te leveren aan een duurzaam en veilig woon- & werkklimaat in Lisse.

Ik ga de komende tijd het contact opzoeken met de inwoners van Lisse om te zorgen dat er goede participatie tot stand komt.