Felix Zwetsloot

Mijn naam is Felix Zwetsloot. Ik ben 52 jaar. Afgestudeerd als econoom en werkzaam in de financiƫle sector. Ik ben gehuwd, twee dochters en getrouwd met Martine. Naast mijn werk lees ik in mijn vrije tijd graag meerdere kranten of een goede roman en geniet van de watersport (windsurfen, sloepvaren).

 

Ik ben de politiek in gegaan omdat ik verantwoordelijk wil zijn voor mijn eigen leefomgeving en lokale betrokkenheid. De liberale beginselen van vrijheid, (eigen) verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid staan bij mij hoog in het vaandel. De overheid heeft daar een ondersteunende rol. In 2013 tot het bestuur VVD Hillegom toegetreden in de functie van penningmeester en sinds 2019 maak ik deel uit van het bestuur VVD Hillegom-Lisse.

 

Mijn doel voor de komende jaren is het realiseren van het VVD-verkiezingsprogramma. Ik wil werken aan concrete zaken voor de inwoners van Hillegom en Lisse en zorgen voor een effectief en efficiƫnt ambtelijk apparaat.

 

Hillegom is een volwassen, financieel solide en prettige gemeente om in te wonen. Centraal gelegen in de Randstad, zonder een verstedelijkt gebied te zijn.