Bericht van het bestuur 2


Beste allemaal,

 

Er is nog niet zoveel gebeurt sinds de vorige nieuwsbrief uitgekomen is. Maar wij hebben wel afgelopen week voor het eerste in lange tijd kunnen vergaderen (wel op 1,5m afstand).

 

Een van de onderwerpen dat wij hebben besproken was de website. In de afgelopen paar maanden ben ik bezig gewest met het opstarten van de nieuwe Hillegom Lisse website en ook met het maken van de nieuwe email accounts. 

 

De website is nog een “work in progress” maar het is bijna af. Van buitenaf ziet het er redelijk hetzelfde uit. Met betrekking tot de nieuwsstukjes hebben wij besloten om alleen informatie vanaf 1 januari 2020 (de datum van de officiële fusie) op de site te laten staan. Verder heb ik zoveel mogelijk van de twee website samengevoegd in een. Tijdens deze virtuele fusie ben ik een paar dingen tegen gekomen die geupdate of opnieuw opgemaakt moesten worden. Ik heb geprobeerd om het zo “user friendly” als mogelijk te maken. Ik vraag jullie om even snel een rondje op de site te doen en alles na te kijken via deze link. Feedback is altijd welkom en als jullie ideen hebben voor de website graag met mij delen via mijn mail hier.

 

Zoals al gezegd ben ik ook bezig gewest met het maken van de nieuwe Hillegom Lisse mailaccounts.

Om geld te besparen hebben wij besloten om slechts 2 mailaccounts te maken. Dit worden :



  • Verder kan je alle leden van de fractie of commissies bereiken op hun raad mailaccount
  • Alle steunfractie- en individuele bestuursleden kunnen bereikt worden door de links op hun pagina’s onder mensen op de site (hier kan je ook de links voor de raad mailaccounts vinden).

 

Deze accounts zijn nog niet live maar de verwachting is dat dit eind deze week klaar is,  daarna gaan wij een mail rondsturen naar alle leden om dit officieel te maken. Ik ben met hulp vanuit de landelijke ICT afdeling bezig om te proberen om alle oude mailaccounts door te sturen naar de nieuwe, het is dan geen probleem als iemand per ongeluk nog naar een van de oude accounts mailt.

 

Patrick Grech

Bestuurslid

VVD Hillegom Lisse