VVD Lisse - Nog één jaar tot gemeenteraadsverkiezingen

© google.com

Op 16 maart 2022 vinden de volgende gemeenteraadsverkiezingen plaats. De komende periode is voor inwoners en ondernemers van Lisse hét moment om input te leveren voor het verkiezingsprogramma van VVD Lisse.

 

Om ons partijprogramma te schrijven zoeken we contact met inwoners en ondernemers in Lisse. Maar ook met besturen van verenigingen en stichtingen. Hoewel wij permanent proberen zoveel mogelijk voeling te houden met wat er leeft, is dit toch wel hét moment om hier extra aandacht aan te schenken.

 

In het najaar zullen wij weer de straat opgaan om meningen te polsen en waar gewenst met elkaar in discussie te gaan. Ook zullen we gericht enkele ondernemers en vertegenwoordigers van maatschappelijke instanties en verenigingen benaderen.

 

Maar we willen iedereen in de gelegenheid stellen met ons in gesprek te gaan. Wilt u input leveren voor een liberaal programma met grote aandacht voor leefbaarheid in Lisse?

 

Neem dan contact op met Wim Slootbeek (fractievoorzitter VVD Lisse) via w.slootbeek@raadlisse.nl. Wij maken graag een afspraak met u voor een gesprek.